Lykkelige omstendigheter

Lykkelige omstendigheter - Michael Robotham | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Robotham
DIMENSJON
12,87 MB
FILNAVN
Lykkelige omstendigheter.pdf
ISBN
3313758798609

BESKRIVELSE

Et tilsynelatende tilfeldig vennskap mellom en vellykket, gravid mammablogger og en enslig butikkdame som venter barn samtidig, utvikler seg i sjokkerende retning.Alle har en idé om hva et perfekt liv er. For Agatha er det Meghan Shaughnessys. Disse to kvinnene med svært forskjellig bakgrunn har én ting felles - en dyster hemmelighet som kan ødelegge alt de har kjært. Begge er villige til å risikere alt for å skjule sannheten.«En følelsesmessig ladet thriller ... Robothams fortelling er åpenhjertig og innsiktsfull. Briljant tegnede personer, ubarmhjertig spenning, og mange plotvendinger gjør dette til en vinner.»- Publishers Weekly

Chris «Mr. Big» Noth fra «Sex og singelliv» venter barn nummer to. SEOGHØR.NO: Babylykke for håndballstjerne Tonje Larsen (38)! - Vi er i «lykkelige omstendigheter» som det vel heter, og er veldig glade for at familien vår skal utøkes med enda et medlem, skrives det i en pressemelding på Larvik håndballklubb sin hjemmeside..

Prisvinnende Robotham tar grip lit til nytt nivå. Et tilsynelatende tilfeldig vennskap mellom en vellykket, gravid mammablogger og en enslig butikkdame som venter barn samtidig, utvikler seg i sjokkerende retning. En som ønsker å ta abort, pleier vel neppe å si selv at den er i lykkelig omstendigheter.

RELATERTE BØKER