München

München - Robert Harris | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Harris
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
München.pdf
ISBN
1684044999512

BESKRIVELSE

Fra en av verdens mestselgende thrillerforfattere, Robert Harris, forfatter av den kritikerroste Fedreland og Cicero-trilogien, kommer München, en helstøpt spionthriller om bedrag og troskap, lojalitet og svik, satt mot bakteppet av den skjebnefulle München-konferansen i september 1938.Hugh Legat er en fremadstormende stjerne i britisk diplomati, og statsminister Neville Chamberlains private sekretær. Paul von Hartmann jobber i det tyske utenriksdepartementet - og er hemmelig medlem av anti-Hitler motstanden. Legat og Hartman var omgangsvenner på Oxford på 1920-tallet, men har ikke hatt kontakt siden. Når Hugh, i følge med Chamberlain, flyr fra London til München, og Hartmann reiser på Hitlers nattog fra Berlin, blir deres veier satt på en katastrofal kollisjonskurs. Her er faktiske hendelser av historisk betydning - med Hitler, Chamberlain, Mussolini, Daladier - i hjertet av en gripende og altoppslukende roman det er umulig å legge fra seg.

Read more 16 Dec. 2019 Press: Extension of partnership ... München uttale (hjelp·info), på bairisk Minga, er ein by i Tyskland og hovudstaden i delstaten Bayern.Med 1,33 millionar innbyggjarar er byen den tredje største i Tyskland, og ein av dei mest velståande i Europa.Berre Berlin og Hamburg er større.

Large events remain prohibited until at least August 31, 2020 ... München Hauptbahnhof is the main railway station located in the city centre and is one of three long distance stations in Munich, the others being München Ost (to the east) and München-Pasing (to the west). All stations are connected to the public transport system and serve as transportation hubs. FC Bayern München er en tysk fotballklubb fra München som er hovedstaden i den sydtyske delstaten Bayern.Laget spiller sine hjemmekamper på Allianz Arena.FC Bayern München har rundt 142 500 medlemmer, og er med dette verdens nest størst sportsforening i verden etter FC Barcelona.Fotball er den største idretten innen klubben, men den favner i tillegg basketball, håndball, bowling, sjakk ... Museer i München: Se anmeldelser og bilder av museer i München, Tyskland på Tripadvisor. München (bayersk: Minga, engelsk: Munich) er hovedstaden og den største by i den tyske delstat Bayern beliggende ved floden Isar nord for de bayerske alper.München er Tysklands tredjestørste by efter Berlin og Hamborg med et indbyggertal på 1.464.301 (2016)..

RELATERTE BØKER