Spor av sølv

Spor av sølv - Merete Lien | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Spor av sølv.pdf
ISBN
3824096594082

BESKRIVELSE

Leah har sett noe hun ikke skulle ha sett - og må inngå en hemmelig pakt med tanteMagdalenes elsker. Senere lider hun kvaler. Er det riktig å tie om den forbudte forbindelsen?Lukas stirret på Leah. «Kom du deg inn i vestfløyen? Fant du ut noe om mannen?» «Det finnes ingen mann. Du så en frakk på en byste.» «Eller så er det et gjenferd. Folk har jo sett ...» «Det finnes ikke spøkelser, ikke noen grav i kjelleren. Det må du innse.» Leah forsøkte stadig å glemme synet av de to i sengen. Det var umulig.

Logg inn for å reservere. Reservere Detaljert informasjon.

En hard oksiderende flamme, vil kunne brenne metallet og pøser inn oksygen i smelten. Spor av sølv. 4; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: 1850-1899; Bergen; Serie: Tårnsvalene; Serienummer: 4; År: 2019; Noter: Leah har sett noe hun ikke skulle ha sett - og må inngå en hemmelig pakt med tante Magdalenes elsker.

RELATERTE BØKER