Din sønn, Huckleberry Finn

Din sønn, Huckleberry Finn - Bekim Sejranovic | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bekim Sejranovic
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Din sønn, Huckleberry Finn.pdf
ISBN
9622538251307

BESKRIVELSE

«Jeg leste et sted at livet er som om å seile nedover ei elv. Men vi skal uansett seile både oppover og nedover, så denne sammenligning er ikke ment for oss. Man kan ikke seile oppover livet sitt, gjort er gjort, spist er spist, som Gammer'n sier. Så ved å seile på en elv er man friere enn i livet. Å seile er bedre enn å leve, hvis du spør meg.» Langs elva Sava seiler fortelleren avgårde på jakt etter friheten. Samtidig prøver han å finne svar, huske gårsdagen og finne en forsvunnet far. Men hele tiden må han flykte fra kravene på land, fra politiet, og fra ultranasjonalistene på øya Ada Huja. Din sønn, Huckleberry Finn er en roadmovie til vanns om vennskap, druknede hunder, verdens vakreste servitrise, om dop og hjemløshet - og om å bli kjent med sin far før det er for sent.

Anmeldt av Kjell Olaf Jensen. Verdens beste barnebok «Den Store Amerikanske Roman» har man kalt Mark Twains The Adventures of Huckleberry Finn (Tom Sawyer's Comrade).

Petersburg Missouri, situat pe râul ... ved din Sønn Jesus Kristus, vår Herre, som med deg og Den hellige ånd lever og råder, én sann Gud fra evighet til evighet. Amen.

RELATERTE BØKER