En tid for kjærlighet [1-4]

En tid for kjærlighet [1-4] - Karen Kingsbury | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Kingsbury
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
En tid for kjærlighet [1-4].pdf
ISBN
7705142476282

BESKRIVELSE

Lengsel, ensomhet, kjærlighet, nye store muligheter - og enda større avgjørelser - preger denne serien. Her får vi et gjensyn med flere av Baxter-familiens medlemmer, samtidig som historeien om Bailey og Cody får sin avslutning.

Albumet heter En tid for kjærlighet og inneholder 12 melodier og to bonus-spor. Pris: 345,-. heftet, 2017.

Bailey har modnet og lært mye i løpet av årene som har gått, men de største utfordringene og gledene - og den ... En tid for kjærlighet Her får publikum ta del i historier om de første møtene med kjærligheten, med arbeid, sykdom og tap - og ikke minst den store livslange kjærligheten. Forestillingen bygger på autentiske historier til seks kvinner jeg intervjuet ved ulike eldreinstitusjoner i 2009. Kjærlighet, et ord med variert innhold som oftest brukes om enten romantiske forhold, forhold mellom familiemedlemmer (morskjærlighet, søskenkjærlighet) eller om en egenskap ved Gud.

RELATERTE BØKER