Lykkelige omstendigheter

Lykkelige omstendigheter - Michael Robotham | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Robotham
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Lykkelige omstendigheter.pdf
ISBN
3432130672272

BESKRIVELSE

Et tilsynelatende tilfeldig vennskap mellom en vellykket, gravid mammablogger og en enslig butikkdame som venter barn samtidig, utvikler seg i sjokkerende retning.Alle har en idé om hva et perfekt liv er. For Agatha er det Meghan Shaughnessys. Disse to kvinnene med svært forskjellig bakgrunn har én ting felles - en dyster hemmelighet som kan ødelegge alt de har kjært. Begge er villige til å risikere alt for å skjule sannheten.«En følelsesmessig ladet thriller ... Robothams fortelling er åpenhjertig og innsiktsfull. Briljant tegnede personer, ubarmhjertig spenning, og mange plotvendinger gjør dette til en vinner.»- Publishers Weekly

Alle har en idé om hva et perfekt liv er. Kjøp Lykkelige omstendigheter fra Bokklubber Det livet hun vil ha er ikke hennes… Hver dag, fra vinduet i matbutikken der hun jobber, følger Agatha med på livet til Meghan. Hun ser Meghan følge barna sine til skolen, hun ser henne drikke te med venninner på kafeen over veien, hun følger med fra bak reolene i butikken når Meghan er innom for å handle, og hun leser bloggen hennes. Kjøp 'Lykkelige omstendigheter' av Michael Robotham fra Norges raskeste nettbokhandel.

245,-Veil. pris: 279,-Spar: 34,-Et tilsynelatende tilfeldig vennskap mellom en vellykket, gravid mammablogger og en enslig butikkdame som venter barn samtidig, utvikler seg i sjokkerende retning.

RELATERTE BØKER