Ære og samvittighet

Ære og samvittighet - Anne Marie Meyer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Ære og samvittighet.pdf
ISBN
5805007835938

BESKRIVELSE

Sunniva er i lykkelige omstendigheter og ser frem til å bli mor. Men så rammes gården av en tragedie som fører til bunnløs sorg. Det ryktes at krigen nærmer seg slutten, og Hedvig får merke hatet som er rettet mot tyskerne. - Vet du hva vi burde gjøre med slike som deg? Noe ondt kom til syne i ansiktet hennes. - Vi burde dra deg naken gjennom gatene så alle kan se hvilken hore du er. Hedvig så forskrekket på kvinnen. På et vis følte hun medlidenhet med henne, men hatet som lyste fra øynene hennes, skremte henne.

Det er forbundet med straffeansvar å avgi falsk forsikring. Hvordan får du denne bekreftelsen? For å få denne bekreftelsen, må du møte personlig og vise gyldig legitimasjon. Såvel i straffesaker som i sivile saker har loven den hovedregel at et vitne skal avgi forsikring på ære og samvittighet før det gir sin forklaring, se strprl.

Men så rammes gården av en tragedie som fører til bunnløs sorg. Det ryktes at krigen nærmer seg slutten, og Hedvig får merke hatet som er rettet mot tyskerne.

RELATERTE BØKER