Siste seier

Siste seier - Jan Guillou | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
Siste seier.pdf
ISBN
7814230618945

BESKRIVELSE

Bok nr.8 i historien om Carl Hamilton. Jakten på en særdeles kaldblodig våpensmugler engasjerer de svenske, russiske og palestinske sikkerhetstjenestene. De endelige beslutningene blir tatt i Pentagon, men etter en tøff ekspedisjon i Saharas glohete ørken og et slutthensynsløst oppgjør i Barcelona, kan Hamilton for en gangs skyld føle seg som en seiersherre.

Jakten på en særdeles kaldblodig våpensmugler engasjerer de svenske, russiske og palestinske sikkerhetstjenestene. De endelige beslutningene blir tatt i Pentagon, men etter en tøff ekspedisjon i Saharas glohete ørken og et slutthensynsløst oppgjør i Barcelona, kan Hamilton for en gangs skyld føle seg som en seiersherre. Var med på Oilers' første og siste seier på Jordal: - Det beste stedet å vinne.

Publisert: 07 september, 2019 20:24 Oppdatert: 07 september, 2019 21:53. Kombinasjonen Bruno Fernandes og Anthony Martial sørget for ny Solskjær-triumf med 2-0-seier for Manchester United over byrival Manchester City søndag. Det var veldig bra løst den siste kilometeren. Uno-Xs fremste sammenlagthåp, Torstein Træen, prøvde seg etter rapportene litt i bakkene på lørdagens etappe, men fremdeles er det altså Søren Wærenskjold som leder rittet.

RELATERTE BØKER