Den store overflaten

Den store overflaten - Eirik Vassenden | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Vassenden
DIMENSJON
5,96 MB
FILNAVN
Den store overflaten.pdf
ISBN
5218018898001

BESKRIVELSE

Samlingen innholder essay om Erlend Loe, Thure Erik Lund og flere andre ledende norske samtidsforfattere.Forstår vi samtidslitteraturen? Står det noe på spill i samtidslitteraturen?Disse og andre spørsmål er det som utgjør dreiningspunktene når Eirik Vassenden gir seg i kast med å lese samtidlitteraturen.

Bergmanns regel i biogeografi , introdusert av Carl Bergman i 1847, mest anvendt for endoterme pattedyr og fugler, og som sier at størrelsen av dyrene minker jo varmere klimaet er, og at jo kaldere desto større dyr. Kapittel 6. Volum og overflate Side 126 Firkantet pyramide 3 G h V Trekantet pyramide 3 G h V Kjegle 3 G h V Kule 4 3 3 r V I disse formlene er G arealet av grunnflaten.Du ser at i figurene er grunnflaten et rektangel, en trekant eller en sirkel, og arealet av disse figurene skal du vite fra før hvordan du regner ut.

Mars og jorda ble for fire milliarder år siden utsatt for voldsomme bombardement av meteoritter. Du har en boks, altså 6 forskjellige overflater. Hver overflate har et areal som du kan finne ved å bruke vanlig arealformer for en firkant Ser du hvordan du løser det da? altså areal for en rektangel er g x h da blir det 83 x 40 = 3320 og overflate er 2x (g +h) da blir det 2 (83+40) = 246 og tar vi den lille rektangelen på esken 35 x 40 ... Samlingen innholder essay om Erlend Loe, Thure Erik Lund og flere andre ledende norske samtidsforfattere.

RELATERTE BØKER