Les & forstå matematikk

Les & forstå matematikk - Michael Wahl Andersen, Trine Kjær Krogh | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Wahl Andersen, Trine Kjær Krogh
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
Les & forstå matematikk.pdf
ISBN
5822326763319

BESKRIVELSE

Lesekompetanse innebærer at elevene kan forstå, bruke, reflektere over og engasjere seg i skrevne tekster. Å lese matematikk er en grunnleggende ferdighet, og boka gir lærere og lærerstudenter teoretisk forståelse og en modell for eksemplarisk matematikkundervisning. I Les og forstå matematikk er det kopiark til elevene, plansjer til å undervisningssituasjonen, teoristoff om lesing i matematikk og henvisninger til læreplanen K06.

Å lese matematikk er en grunnleggende ferdighet, og boka gir lærere og lærerstudenter teoretisk forståelse og en modell for eksemplarisk matematikkundervisning. I Les og forstå matematikk er det kopiark til elevene, plansjer til å undervisningssituasjonen, teoristoff om lesing i ... Kjøp Les og forstå matematikk fra Cappelendamm Lesekompetanse innebærer at elevene kan forstå, bruke, reflektere over og engasjere seg i skrevne tekster.

For eksempel kan tall brukes for å angi mål som for eksempel vekt, lengde, penger, tid osv. Det er ikke helt enkelt å forstå hvorfor 2 kg poteter er veldig mange flere enn 2 poteter, eller at halv fire ikke er det samme som to. Matematikk er essensielt for å forstå og løyse dagens utfordringar innan klima og fornybar energi, men matematikk er og eit fag for å forklare meir abstrakte problem som til dømes Einsteins relativitetsteori eller superstrengteorien. Matematiske tekster består av både sammenhengende tekster og fraksjonerte tekster med symboler, diagrammer og grafer, tabeller, definisjoner og regler, eksempler og oppgaver.

RELATERTE BØKER