Lese

Lese - Kari J. Spjeldnæs | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari J. Spjeldnæs
DIMENSJON
5,64 MB
FILNAVN
Lese.pdf
ISBN
6928890748916

BESKRIVELSE

Kan du huske når du sist fortapte deg i en bok? Gleden over å sitte helt i ro og leve deg inn i en fortelling? Når tid og sted forsvant og du ikke ville gjøre noe annet enn å lese?Kari J. Spjeldnæs minner oss på hvor mye kjærlighet som ligger i lesing - og hvor viktig det er for hjernen. Hun viser verdien av å sette seg ned med en bok. De fleste gjør det litt sjeldnere enn før: I en travel hverdag tar skjermen mange ganger over for papiret, og skrolling erstatter ofte den konsentrerte dybdelesingen.Det handler om å ta tilbake tiden. Lese er en klok og inspirerende påminnelse om de store opplevelsene som bare lesing kan gi - skrevet av en ekte bokelsker. Med gode råd om leseteknikk, hurtiglesing og med mengder av varierte lesetips, er boken også perfekt til lesesirkler.

Får å ta leseknappen årsmerke må du lese 25 bøker på ett år. Tar du årsmerket i tre og fem år, kan du ta 3-års-pokal og 5-års-pokal.

De lese- og skrivestøttende verktøyene kan installeres på både skolens PCer, Mac, iPad eller Androide nettbrett og på elevenes PCer eller nettbrett hjemme. Passiv verbbøying av lese Den passive verbformen av lese er leses. Vi kan bruke passiv uttalemåte når det ikke er interessant hvem som gjør noe, eller når vi ikke vet hvem som gjør noe.

RELATERTE BØKER