Riksmålsordlisten

Riksmålsordlisten En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Riksmålsordlisten.pdf
ISBN
3020582471389

BESKRIVELSE

Ordlisten inneholder over 40 000 oppslagsord fra riksmålets sentrale ordforråd, samt fremmedord, fagord m.m. I 8. utgave er nytt stoff kommet til, og Akademiets normeringsvedtak fra 2008 er innlemmet i ordlisten. Redaktør er Tor Guttu, som også er hovedredaktør for Det Norske Akademis Store Ordbok.

utg., Riksmålsordlisten (Riksmålsforbundets ordliste Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Selv Riksmålsordlisten har bare "blant", ikke "blandt". En kuriositet er imidlertid at dersom man googler på "blandt" (med filtrering på bare norske sider), så får man drøyt 600 000 treff.

En del nye ord er tatt inn, med Kunnskapsforlagets ... Kjøp 'Riksmålsordlisten' av Tor Guttu fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788257322151 Riksmålsordlisten er ei normativ ordliste for norsk riksmål, som vert gjeven ut av Kunnskapsforlaget i samarbeid med Riksmålsforbundet.Ho er godkjend av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur og følgjer normeringa deira av riksmålet..

RELATERTE BØKER