Karitas

Karitas - Kristín Marja Baldursdòttir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristín Marja Baldursdòttir
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Karitas.pdf
ISBN
1962394950728

BESKRIVELSE

Dette er andre bok om den tøffe islandske kvinnen Karitas.Etter studier i København drar Karitas hjem til Island for å dyrke malerkunsten. Men mellom henne og staffeliet kommer den vakre fiskeren Sigmar og forventningene til hva det vil si å være kvinne og mor.I Kaos på lerret er Karitas Jónsdóttir blitt 39 år. Endelig har hun tiden, styrken og modenheten til å virkeliggjøre sine kunstneriske ambisjoner. Fra den lille byen Eyrarbakki på Islands sydkyst følger vi hennes dramatiske reise fra 1945 til 1999 ? til Paris, New York, Roma og tilbake til Island, der hun søker hjem til sin barndoms vik.Som den første Karitas-boka ? som fikk en strålende mottakelse da den kom på norsk i 2012 ? er oppfølgeren Kaos på lerret et storslått portrett av en sterk islandsk kvinne og kunstner. Det er en historie om frigjøring og skaperkraft, kjærlighet og savn og konflikten mellom utferdstrang og familielengsel..

Du finner oss i 165 land. Hver gren er en uavhengig enhet.

Caritas LES MER > Vi må fortsatt prioritere internasjonalt miljøarbeid. Caritas Internationalis is confederation of over 160 members who are working at the grassroots in almost every country of the world. When a crisis hits, Caritas is already on the ground. Caritas (latin den forbarmende kjærlighet) er Den katolske kirkes nødhjelpsorganisasjon som hjelper alle uavhengig av religiøs tilknytning.

RELATERTE BØKER