Kunsten å lese

Kunsten å lese - Jan M. Claussen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan M. Claussen
DIMENSJON
4,76 MB
FILNAVN
Kunsten å lese.pdf
ISBN
7945910563621

BESKRIVELSE

Boken er tankens oppsamlede arkiv, og bøkenes verden en verden i verden. Men ikke alt som utgis i bokform er stor litteratur. Stor litteratur krever fortolkning. Den krever tid og fordypning. Forfatteren burde vite hva han snakker om: Ikke bare har han som forlegger sørget for at en rekke klassikere er blitt tilgjengelige på norsk; som tidsskriftredaktør har han bidratt til å åpne såvel forfatterskap som epoker og litterære retninger for stadig flere bokvenner. Her er et utvalg av hans mange artikler: Les om barokke mesterromaner, om salongkulturen, om islendingesagaer, bibelens virkningshistorie, om tidenes norske roman, om eksistensialister og kulturradikalere, om lesningens historie - og ikke minst om å leve med bøker.

Den gir praktiske råd om hvordan du skriver en tekst som er rask å lese, lett å forstå og lett å huske.Disse Kunsten å lese bilder. Noen ganger fester vi oss spesielt ved enkelte bilder.

1926), utgitt på Bokvennen forlag i 2007. Men da det bare var et par artikler igjen, blei boka liggende. Kunsten å lese skjønnlitteratur om lesestimulering og lesekompetanse.

RELATERTE BØKER