Lovet være svakheten

Lovet være svakheten - Alexandre Jollien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandre Jollien
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Lovet være svakheten.pdf
ISBN
4871432889235

BESKRIVELSE

Etter 17 år på institusjon og en yrkeshorisont som sigarruller, som han sier, trosset han sin skjebne; forfatteren er filosof - født med cerebral parese. I en muntlig og humoristisk stil, i form av en samtale med Sokrates, beretter han om sitt livsløp, og slik er boken en autentisk filosofisk bok, hvor det ikke gjelder å løse akademiske spørsmål, men å beskrive fundamentale eksistensielle situasjoner. Kritikken av fordommer - med medlidenhet som giftigste kilde - og gjenoppbyggingen av verdiene med tanken om det marginale som utgangspunkt for å forstå den menneskelige tilstand og de fundamentale eksistensielle erfaringer, er Jolliens bidrag til filosofien. Boken har etterord av filosof Hans Kolstad og utgis med støtte fra stiftelsen Fritt Ord.

Som gjorde om gjesterommet til en klatrepark. Og som allti... lovet være Gud lovet være Gud / love og prise Herren love og prise Herren: lovet være Gud lovet være Gud / love og prise Herren love og prise Herren.

Ikke et tillært uttrykk, eller en frase, men et naturlig gjensvar fra et hjerte som har blitt overveldet av Guds godhet. 2.

RELATERTE BØKER