Mattenøtter

Mattenøtter - Rudi Kessel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudi Kessel
DIMENSJON
9,68 MB
FILNAVN
Mattenøtter.pdf
ISBN
1680749483867

BESKRIVELSE

Mattenøtter har en del til felles med både kryssord, gåter og skattejakt. Man vet at det finnes en løsning eller en skatt, og man vet at man har de nødvendige opplysningene. Det som skal til er bare en dose tankekraft. I Mattenøtter for hele familien får du prøvd deg på alle mulige oppgaver i det matematiske landskapet, både emnemessig og i vanskelighetsgrad. Nøttene er delt inn i fire kategorier, og en kode forteller deg hvor hard en nøtt er å knekke.

Dette er altså ikke et sted for desperate skrik om hjelp, de kan man poste i de andre forumene, men et sted for problemløsing på tvers av trinn og fag. Mattenøtter 1. På en bondegård er det 20 bein til sammen.

Les også: Klarer du denne logikk-oppgaven, er du kanskje et geni Men om du kanskje synes den oppgaven var for lett, har det nå dukket opp en ny oppgave. Mattenøtter; 100-meter løp. Per og Jonas konkurrerer i samme 100-meter løp.

RELATERTE BØKER