Sanitæranlegg

Sanitæranlegg - Erling Bøe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Bøe
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Sanitæranlegg.pdf
ISBN
3912302281850

BESKRIVELSE

Boken inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmester- og eiendomsservicebransjen.Bøkene skal dekke dagens krav til effektiv vedlikehold, organisering og drift av næringseiendommer og boliger.Bøker som inngår i serien:Byggetenikk med materialkunnskapAvfallsbehandlingSanitæranleggInternkontrollSentralvarmeanlegg og varmesystemerVentilasjonElektriske anleggENØK

I eldre bygningsmasse vil ... Sanitæranlegg Hovedanlegget ligger i underetasjen på servicebygget, ved innkjøringen. Her er det dame- og herreavdeling, rom med dusj og toalett for bevegelseshemmede og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

De fleste boliger i dag har innlagt vann, og et avløp som fører brukt vann ut av boligen igjen. Det brukte vannet som føres vekk fra boligen, kalles spillvann. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler.

RELATERTE BØKER