Fasiten

Fasiten - Petter Schjerven, Kyrre Holm Johannessen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Schjerven, Kyrre Holm Johannessen
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Fasiten.pdf
ISBN
1412581777791

BESKRIVELSE

Hva er hikke? Hvorfor er himmelen blå? Finnes det engler? Kan det skje jordskjelv i Norge? Drikker fisk? Hvorfor har vi lekser? Hva er buser? Alle foreldre vet akkurat hvordan det er. Barna lurer på alt mulig mellom himmel og jord. Og du blir svar skyldig, gang på gang. Med Fasiten blir det andre boller, i sirlig alfabetisk orden og med hendige henvisninger finner du straks et godt svar på umulighetene fra poden. Og kan slå hardt tilbake med lune fakta når det trengs. Og om Fasiten ikke strekker til, så har de to forfatterne funnet noen utspekulerte universalsvar som får hardt prøvede foreldre ut av knipen. For foreldre med barn fra 3-10 år Fra metafysikk til leggetider! Med lommepengekalkulator og leggetidsplanlegger.

Sjokkerende, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Umiddelbart etter at delprøven er gjennomført kunngjøres fasiten. Studentene har én uke på seg til å gå igjennom oppgavene som ble gitt, og å komme med sine tilbakemeldinger.

Fasiten blir lagt ut en uke etter quiz-start. FASIT ELVEQUIZ. Du kan veksle frem og tilbake mellom testskiven og fasiten ved å trykke på venstre museknapp når du holder over skiva.

RELATERTE BØKER