Gazpacho i Cordoba og andre oppskrifter på det gode liv

Gazpacho i Cordoba og andre oppskrifter på det gode liv - Kimmeridge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kimmeridge
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Gazpacho i Cordoba og andre oppskrifter på det gode liv.pdf
ISBN
8828117889880

BESKRIVELSE

Et menneske trenger ikke mye for å bli lykkelig:Fersk parmesangod olivenoljenybakt brøden moden tomatlitt havsaltVin? Et glass, eller flere.Det er alt.Absolutt alt.Et møte med Kimmeridge er et varig stevnemøte med det gode liv Dette er kokeboken for den som ikke bare nyter oppskrifter, men også det språket de formidles gjennom...bør bli pensum i faget livskunst.#11;Eyvind Hellstrøm

Den kan lages av ulike råvarer, men tomat er som regel en viktig del av suppen. Toppet med norsk spekeskinke er dette en enkel, men imponerende rett. Karsten og Petra-bøkene 16.

Server gjerne små skiver med god skinke til suppen. Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen det gode liv hos Adlibris / Søk. Filter Format.

RELATERTE BØKER