Pleie uten omsorg?

Pleie uten omsorg? - Kari Martinsen, Kari Wærness | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Martinsen, Kari Wærness
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Pleie uten omsorg?.pdf
ISBN
1449210489090

BESKRIVELSE

Er sykepleien på vei bort fra sykesenga? Blir omsorgen for de syke borte i en høyt teknisk utviklet pleie og behandling? Er sykepleierne blitt administratorer og forskere som må overlate den utøvende pleie og omsorg til andre yrkesgrupper? Boka tar opp utviklingen fra tidligere tiders "gangkoner" til dagens sykehusadministratorer, sykepleiesjefer og sykepleieforskere. Med nyskrevet og provoserende tilbakeblikk over tiåret som har gått.

Se flere bøker fra Kari Martinsen. Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo; Koronaviruset: Dette må du vite som medlem og tillitsvalgt i Fagforbundet. Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo Hausmannsgate 6, 0186 OSLO ...

Også arbeidstaker uten noen familierelasjon til vedkommende har rett til slik permisjon, så fremt det er snakk om en nærstående person. Derfor kan arbeidstaker også ha rett til permisjon for å pleie en nær venn eller nabo. Deres kvalifikasjoner vet vi lite om.

RELATERTE BØKER