Tro - en kilde til livsmot?

Tro - en kilde til livsmot? - Anna Dalaker | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Dalaker
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
Tro - en kilde til livsmot?.pdf
ISBN
3447929245652

BESKRIVELSE

Når samfunnet stadig forteller om hvor viktig helsen er for god livskvalitet, blir dette en ekstra bør for den som rammes av kronisk sykdom. I boken beretter syv personer om sine erfaringer, og om hvordan troen hjelper dem til å mestre en krevende livssituasjon. Boken henvender seg denne gruppen, til pårørende og til ulikt fagpersonell. Forfatteren har lang erfaring i å veilede til grunnfestet tro og økt livskvalitet, og henter sin veiledning fra teologi, psykologi og egen praksis. Forord ved prof. Leif Gunnar Engedal.

Bindende påmelding i lenka under: dom, men også på at tro kan være en kilde til livsmot. Mange opplever at det er godt å treffe andre mennesker i lignende livssituasjon, og vi vil legge til rette for erfaringsutveksling og gode samtaler.

Tro - en ... Kjøp Tro - en kilde til livsmot? fra Bokklubber Når samfunnet stadig forteller om hvor viktig helsen er for god livskvalitet, blir dette en ekstra bør for den som rammes av kronisk sykdom. I boken beretter syv personer om sine erfaringer, og om hvordan troen hjelper dem til å mestre en krevende livssituasjon. Bokanmeldelse: Tro - en kilde til livsmot? Håpets mysterium når sykdom preger livet, av Anna Dalaker, Efrem forlag 2012 Bidragsytere Bidragsytere Hans Stifoss-Hanssen Forfatter.

RELATERTE BØKER