Vurdering og behandling av akutte sår

Vurdering og behandling av akutte sår - Henrik J. Støren | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik J. Støren
DIMENSJON
8,19 MB
FILNAVN
Vurdering og behandling av akutte sår.pdf
ISBN
7600386176617

BESKRIVELSE

Vellykket sårbehandling handler om å utvikle en sans for detaljenes store betydning. Det finnes en rekke triks som kan utgjøre forskjellen mellom et godt og et uheldig resultat. I denne boken gis en innføring i behandlingsmetoder som kan være avgjørende for en vellykket gjerning i innledende fase av sårbehandling. Forfatteren tar for seg traumatisk påførte sår, vulnus. Dette er friske sår som er fremkalt akutt ved ytre vold. Målgruppen er medisinerstudenter, turnuskandidater, sykepleiere med sårbehandling som spesialområde, assistentleger i tidlig fase av kirurgisk eller ortopedisk utdannelse og legevaktsleger. Henrik J. Støren er lege ved ortopedisk avdeling, Sykehuset i Vestfold.

Forfatteren tar for seg traumatisk påførte sår, vulnus. Pris: 328,-. heftet, 2010.

I denne ... Ønsker du å laste ned en Vurdering og behandling av akutte sår-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Vurdering og behandling av akutte sår og andre bøker av forfatteren Henrik J. Støren. 1.

RELATERTE BØKER