Fødsel, graviditet, barnet

Fødsel, graviditet, barnet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Fødsel, graviditet, barnet.pdf
ISBN
2576084763024

BESKRIVELSE

Fødsel - Graviditet - Barnet er en rikt illustrert grunnbk som inneholder alt man trenger å vite i den spennende ventetiden fra unnfangelse til fødsel og den første tiden med barnet. Boken tar for seg fosterets vekst og utvikling i livmoren, trening og kosthold under graviditeten, ditt og barnets helse, fødselen og det nye barnet. Alt fortalt og forklart av jordmødre, gynekologer og andre spesialister som har erfart hva gravide kvinner og blivende fedre gjerne vil vite noe om. Boken er svært grundig og tar opp både de fysiske og følesesmessige sidene ved svangerskapet og den er selvsagt oppdatert med de siste medisinske kunnskapene om både mors helse og bbarnets utvikling.

Hvordan kan et lite egg inni mors mage bli til en helt ferdig baby? Programleder: Line Jansrud. Tvillinger/adopterer to barn samtidig: Får du to barn eller adopterer to barn samtidig, forlenges permisjonen med foreldrepenger i 17 eller 21 uker (avhengig om du tar ut 80 eller 100 prosent foreldrepenger). Det er fellesperioden som utvides.

Smittefaren for barnet er da om lag 30 til 50 prosent. Det er også fortsatt størst sjanse for at barnet blir blåøyd, dersom begge foreldre er det - men man kan altså ikke trekke konklusjoner om foreldreskap kun basert på barnets øyenfarge. ALBINISME: Barnet får typisk mye lysere hud og hår enn resten av familien. Fødsel - Graviditet - Barnet er en rikt illustrert grunnbk som inneholder alt man trenger å vite i den spennende ventetiden fra unnfangelse til fødsel og den første tiden med barnet.

RELATERTE BØKER