I blodet

I blodet - Dennis Lehane | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dennis Lehane
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
I blodet.pdf
ISBN
2885520063132

BESKRIVELSE

I blodet er en mørk og skjebnetung psykologiske thriller som høstet lovord fra et samlet kritikerkorps i USA. Da de var gutter var Sean Devine, Jimmy Marcus og Dave Boyle venner. Men en dag stoppet en fremmed bil i gata deres. En av dem ble med i bilen, de to andre ikke - og noe forferdelig skjedde. Noe som ikke bare gjorde slutt på vennskapet deres, men forandret dem for bestandig. Tjuefem år seinere er Sean etterforsker i politiet og Jimmy har lagt forbryterkarrieren bak seg og driver sjappa på hjørnet. Dave forsøker å holde ekteskapet sitt sammen og å holde demonene fra livet. Demonene som egger ham til å gjøre forferdelig ting. Datteren til Jimmy blir funnet drept og med ett er livet til de tre vennene på nytt bundet sammen av en forferdelig hendelse.

Hos kvinner vil vann vanligvis utgjøre 50-60 prosent av kroppsvekten, og hos menn 60-70 prosent. I blod 1-2 døgn. I urin: 1-5 døgn.

Underveis måles jerninnholdet i blodprøvene til man kommer ned på et akseptabelt nivå. Friske personer med hemokromatose kan også være blodgivere dersom de blir fulgt opp av lege og får behandling utenfor Blodbanken. Mange bløtdyr og leddyr benytter hemocyanin for å transportere oksygen i kroppen.

RELATERTE BØKER