I hodet på en gammel dame

I hodet på en gammel dame - Tordis Ørjasæter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tordis Ørjasæter
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
I hodet på en gammel dame.pdf
ISBN
3427211484892

BESKRIVELSE

«Å skrive er stadig min glede, denne gangen om livet slik det leves og om tankene som myldrer i hodet på en gammel dame.» Tordis Ørjasæter har skrevet en klok, personlig og vakker bok om å bli gammel. Å bli gammel er allment, og Ørjasæter deler sine refleksjoner og erfaringer om temaer som: familiens betydning, kjærlighet og savn, avhengighet og frihet, å hanskes med ny teknologi, om ensomhet og tungsinn, om uventede gleder og nytt mot. I korte, treffsikre kapitler løfter hun frem en rekke perspektiver på alderdom som viser behovet for mer fordypning og kunnskap om dette temaet. Her er endelig en bok som tar den eldste alderdommen på alvor.

Produsert for Kagge Forlag av Applaus!film&tv ©2015. - Jeg er her uforskammet mye. Egentlig er jeg en 75 år gammel dame i hodet.

Produsert for Kagge Forlag av Applaus!film&tv ©2015. - Jeg er her uforskammet mye. Egentlig er jeg en 75 år gammel dame i hodet.

RELATERTE BØKER