Søvnrevolusjonen

Søvnrevolusjonen - Arianna Huffington | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arianna Huffington
DIMENSJON
10,86 MB
FILNAVN
Søvnrevolusjonen.pdf
ISBN
9930408693579

BESKRIVELSE

For tiden er søvnmangel en av våre største kriser, hevder Arianna Huffington. For lite søvn har alvorlige konsekvenser for helsa, jobben, relasjoner og livsglede. Vi vet at vi må trene og spise sunt - men søvn er den tredje grunnpilaren i en god helse. I denne boka skriver Huffington om søvnens historie og drømmenes rolle, om konsekvensene av søvnmangel og om søvnforskningens nye gullalder, der forskningen avslører hvilken viktig rolle søvn spiller for hvert våkne øyeblikk i livet og for alle aspekter ved helsen - fra vektøkning og diabetes til hjerneslag og trafikkulykker. Og selvfølgelig skriver hun om hvordan du kan sove mer. Og bedre.

Søvnmangel er også ofte årsak til stress, uro, depresjon og ande helseproblemer. Kunnskapsbasert om søvn og søvnproblemer (innsovningsvansker, oppvåkninger og søvnighet) samt søvnsykdommer som søvnapné (kirugi og CPAP), insomni (kognitiv atferdsterapi og sovemedisin), restless legs (dopamin og mineraler), søvngjengeri, natteskrekk og narkolepsi Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Kjøp Søvnrevolusjonen fra Tanum For tiden er søvnmangel en av våre største kriser, hevder Arianna Huffington.

Vi vet at vi må trene og spise sunt - men søvn er den tredje grunnpilaren i en god helse. Søvnrevolusjonen er i denne sammenheng et viktig bidrag. Her i Norge bidrar Bama, EAT foundation og Norges Fotballforbund på en fin måte med sin kampanje Eat Move Sleep. Kjøp Søvnrevolusjonen fra Tanum For tiden er søvnmangel en av våre største kriser, hevder Arianna Huffington.

RELATERTE BØKER