Læring gjennom mestring

Læring gjennom mestring - Aina Nordahl, Sidsel Skappel Misund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aina Nordahl, Sidsel Skappel Misund
DIMENSJON
8,20 MB
FILNAVN
Læring gjennom mestring.pdf
ISBN
9286417539899

BESKRIVELSE

Boken viser at det gjennom skoggruppemetoden er mulig for alle barn, uansett modnings- og utviklingsnivå, å lære å mestre nye utfordringer. Gjennom bruk av metoden viser forfatterne hvordan aktivitet, motivasjon og positivt samspill styrker barnas mestringsfølelse og dermed støtter barnas læring og utvikling på alle områder. Boken er aktuell for studenter, personalet i barnehager, lærere, spesialpedagoger, SFO-ansatte og alle som arbeider med minoritetsspråklige barn. Dette er en revidert og utvidet utgave av Jeg vil mestre! (1996). Med litteraturliste.

DFØ skal ivareta kompetansen en deltaker har og legge til rette for at deltakerne lærer av hverandre og tar med nye kunnskaper, ... Les mer på våre nettsider om Friskliv, læring og mestring. Ansatte: Marianne Kielland Hauge, Sara Lundin, Sofie Helgedagsrud og Anett Herbjørnsen (fysioterapeuter) Telefon: 95 07 66 06.

Elevenes medvirkning og en positiv holdning til læring har betydning for elevenes motivasjon. Læring gjennom erfaring står derfor sentralt i en rekke ulike læringsteorier. Utviklingspsykologen Lev Vygotsky framhever at læring hos barnet er avhengig av menneskene i barnets omgivelser.

RELATERTE BØKER