Kaffekroken

Kaffekroken - Hans Johan Sagrusten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Johan Sagrusten
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Kaffekroken.pdf
ISBN
8908971799943

BESKRIVELSE

Tegneseriestripene i denne boken handler om livet i norske menigheter. Her møter du den entusiastiske soknepresten, organisten med hentesveis og sterke briller, og de to kverulerende gubbene i kaffekroken. Inneholder tre gjesteserier: Lille (Kristine Stokke), Gammer'n og moppen (Torgeir Thorsnes) og Janus (Jostein H. Sandsmark).

- Situasjonen ble for vanskelig når jenta skal føde et barnebarn, forklarer Oguz Aka. Det er et sett av hendelser som nå har ført til at KAFFEKROKEN ved Romantica innstiller driften. Kosekroken er ett møtested på internett for alle som søker en venn eller kjæreste.

1.2K likes. Koselig lite lokal i Lonevåg arena, med gode småretter, kaffe og kaker Kaffekroken, Lonevåg: Se objektive anmeldelser av Kaffekroken, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr.

RELATERTE BØKER