Pekebok for turister

Pekebok for turister En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Pekebok for turister.pdf
ISBN
1362941711806

BESKRIVELSE

Pekeboka er ment som en førstehjelp når du står fast språklig på reisen. Du behøver ikke si et eneste ord, bare peke på illustrasjonen. Boken har ca. 600 illustrasjoner av en rekke gjenstander du kan tenkes å få bruk for, og situasjoner du kan komme opp i, når du er på reise. Boka er tematisk inndelt og er utstyrt med norsk innholdsfortegnelse.

I innstillingene til din nettleser kan du selv velge å slette ... Pekebok for voksne : når ordene ikke kommer Navn: Amundsen, Marie-Lisbet Afasiforbundet i Norge Nasjonalforeningen for folkehelsen Publisert: Oslo : Nasjonalforeningen for folkehelsen, Afasiforbundet i Norge, 1991 Omfang: (Upag.) ill. Kort i eske Språk: Norsk (Bokmål) Emne: pekebøker Pekebok for turister.

Kort i eske Språk: Norsk (Bokmål) Emne: pekebøker Pekebok for turister. Kapitalens metropolis.

RELATERTE BØKER