Tid for å le - igjen

Tid for å le - igjen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Tid for å le - igjen.pdf
ISBN
9779826233550

BESKRIVELSE

Her kommer en ny samling lattermilde historier fra virkeligheten - opplevd av biskoper og prester, predikanter og misjonærer, politikere og andre. Det er barn som leverer treffende replikker, misjonærer som bommer på sitt nye språk, og mye annet av fornøyelige situasjoner. I tillegg byr vi på noen av de mest populære historiene fra Greipslands tidligere bok "Tid for å le", som er utsolgt etter å ha kommet i tre opplag. Her er det bare å glede seg!

04.11 ... Tide består av nesten 3000 dedikerte ansatte, som jobber for å skape gode reiseopplevelser. Den du treffer er ofte den blide bussjåføren som kjører deg enten til jobb eller flyplassen. Morton mener nemlig at selv om dronningen er glad i å treffe det britiske folket, er det for risikabelt med tanke på alderen hennes, skriver The Sun.

Det moderne skogbruket har medført en mangel på naturlige hulrom i skoglandskapet. For mange av våre hullrugende fuglearter vil det derfor være av stor betydning at du bruker vinter og vår til å bygge og henge opp fuglekasser! 1 Alt har sin tid, og en tid er det satt for alt det som skjer under himmelen.

RELATERTE BØKER