Den nådeløse

Den nådeløse - Karin Slaughter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Slaughter
DIMENSJON
12,86 MB
FILNAVN
Den nådeløse.pdf
ISBN
1219650415467

BESKRIVELSE

Karin Slaughters thrillere er utgitt i 30 landSara Linton arbeider som lege ved Atlantas travleste sykehus. Der behandler hun byens fattige, sårede og ulykkelige og kan rømme fra minnene om sine egne tragedier. En dag får hun til behandling en ille tilredt kvinne som bare så vidt er i live, og Sara blir påminnet om en verden full av terror og frykt. Kvinnen blir funnet etter en bilulykke, men det er åpenbart at hun også har vært offer for et sykt og sadistisk sinn. Det er etterforskeren Will Trent som får oppgaven å finne ut hva som har skjedd med den skamferte kvinnen. Han finkjemmer området rundt stedet hun ble funnet og oppdager et bortgjemt torturkammer. Stedet vitner om at Saras pasient bare er det første offeret, for det blir snart klart at torturisten fremdeles er i arbeid."Hun er en av de beste krimforfatterne i USA. Historiene hennes oser av virkelighet." Washington Post"Grøss inn til beinmargen [...] En aktuell og urovekkende roman."Publishers Weekly

... Den nådeløse biologien Sorgen da Tina Avantis Johnsen (41) fikk beskjed om at det trolig var for sent å bli mamma kom som et slag i trynet. Nå håper hun at de aller siste eggene hennes ... Kjøp 'Den nådeløse' av Karin Slaughter fra Norges raskeste nettbokhandel.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Den nådeløse av Karin Slaughter (ISBN 9788202408459) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER