Frieriet

Frieriet - Inger Harriet Hegstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Harriet Hegstad
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
Frieriet.pdf
ISBN
3533556792506

BESKRIVELSE

Emma og Augusta tror Nicolai lyver om datteren, og bestemmer seg for å finne sannheten. Familien på Dal rammes av sykdom, og Tore må stå til ansvar for sine handlinger. Karen mottar et brev som truer med å ødelegge alt. Hvert et ord sto som skrevet i ild. De flimret foran henne, og smerten var nesten ikke til å holde ut. Med et hikst reiste hun seg og famlet seg frem til døren, opp trappen og inn på soverommet, hvor hun sank på kne ved sengen og foldet hendene: - Kjære Gud, hjelp meg nå ... Hjelp meg i min nød. Karen ba inderlig og lenge, ba om tilgivelse for sin feighet og løgnene hun hadde båret på i alle disse årene. Hun var en synder.

Amerikanske Lee brukte seks måneder på å forandre yndlingsfilmen til kjæresten slik at den ble et eventyrlig frieri. Så inviterte han henne med på kino ...

Familien på Dal rammes av sykdom, og Tore må stå til ansvar for sine handlinger. Karen mottar et brev som truer med å ødelegge alt. Se det rørende Disney-frieriet Mer fra Nettavisen NESTE.

RELATERTE BØKER