Hypnotisøren

Hypnotisøren - Lars Kepler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Kepler
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Hypnotisøren.pdf
ISBN
3930495613366

BESKRIVELSE

Hypnotisøren er første bok i serien om etterforsker Joona Linna. Serien har hatt enorm suksess, og solgt til mange land.Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Jonna Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlem, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. For å kunne avhøre sønnen tar Joona Linna kontakt med legen Erik Maria Bark. Han overtales til å hypnotisere gutten. Dermed bryter Bark et gammelt løfte om aldri mer å praktisere hypnose, og en skremmende kjede av hendelser settes i gang.

Andre har også kjøpt. Operasjon Føniks Johnny Brenna, Sigbjørn Mostue, Jonathan Espolin-Johnson 279,-245,-Les mer.

Forfatterne brukte halvannet år på å skrive Hypnotisøren, og de er allerede i gang med å skrive bok nummer to og planlegge bok nummer tre. De ser for seg at det kan komme enda flere bøker i serien. Hypnotisøren.

RELATERTE BØKER