Korrosjon og korrosjonsvern

Korrosjon og korrosjonsvern - Einar Bardal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Bardal
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Korrosjon og korrosjonsvern.pdf
ISBN
1441500529975

BESKRIVELSE

Forfatteren har skrevet denne boka på bakgrunn av 30 års arbeid innen forskning, undervisning og oppdragsvirksomhet på korrosjonsområdet og tilgrensende fagfelt. Den er først og fremst skrevet for korrosjonsundervisningen ved fakultetene for maskinteknikk og marin teknikk ved NTH og frivillige som følger disse kursene, samt annen ingeniørutdanning. Med stikkordregister.

Forlaget. Om oss; Skrivestipend; Nettmagasinet; Kurs og arrangementer ... Korrosjon og korrosjonsvern Bardal, Einar Heftet / 1994 / Bokmål Anodisk beskyttelse, form for korrosjonsvern der den konstruksjonsdel som skal beskyttes, forbindes med den positive pol av en ytre spenningskilde (anode), mens den negative pol tilkobles en plate, stang eller lignende som er neddykket i den samme væske som konstruksjonsdelen og som dermed kan fungere som katode.

Denne boken er skrevet av forfatter Einar Bardal. Og denne forfatteren skuffer aldri! Emnenavn - bokmål: Korrosjon og korrosjonsvern.

RELATERTE BØKER