Barske glæder og andre temaer fra et liv under åpen himmel

Barske glæder og andre temaer fra et liv under åpen himmel - Peter Wessel Zapffe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Wessel Zapffe
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
Barske glæder og andre temaer fra et liv under åpen himmel.pdf
ISBN
9336742325671

BESKRIVELSE

I 2008 ble Barske glæder kåret til tidenes norske fjellbok. Den har lenge vært utsolgt, og Cappelen Damm har nå fått tillatelse fra Universitetet i Oslo om å gjenutgi tittelen. Vi utgir ikke bare på nytt, men vi ønsker samtidig å belyse Zapffes tekster ved hjelp av fire essays som hver på sin måte gir unike innblikk i Zapffes tankeverden: Dag O. Hessen - om naturverntenkeren, Bengt Flygel Nilsfors - om fjellklatreren og eventyreren, Henrik Sinding-Larsen - om Zapffe og det tragiske, det humoristiske og det dramatiske.Vi vier også plass til amatørfotografen Zapffe, beskrevet i et essay av Hanne Holm-Johnsen, som også har valgt ut en rekke fotografier signert Peter Wessel Zapffe. Nytt forord ved Stein P. Aasheim.

"Jeg synes, at humor skal være mørkt, og at mørket bør have humor. Det er vigtigt for mig at have humor med på en eller anden måde, fordi jeg er stor tilhænger af tilgængelighed - og... Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes fordelsside.

Ledes av Øvre Sukke Gård ved Espen og Hege. Vi har bestemt oss for å ikke ha søndagsåpen kafé resten av høsten.

RELATERTE BØKER