Forføreren

Forføreren - Knut Stene-Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Stene-Johansen
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Forføreren.pdf
ISBN
3176975494124

BESKRIVELSE

Hvordan kan det ha seg at forføreren har en så sentral plass i vår kultur? «Alt er lov i krig og kjærlighet», heter det - noe som antyder at det i begge tilfeller er tale om strategi og taktikk. Er det fordi han er en «strateg» og en «kriger» at forførerfiguren er så viktig? Sjarm, tiltrekning, ynde, kraft: Forførelsens strategier benytter seg av et vidt spekter av våpen for å nå sine mål. Men det store spørsmål lyder: Hva er egentlig forførelse i dag, og lar dens strategiske kunst seg fremdeles lære?

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Den karismatiske Jonas Wergeland, som har oppnådd stjernestatus med TV-serien "Å tenke stort", kommer hjem fra en utenlandsreise og finner sin kone død på gulvet i stuen. Forføreren åpner med at hovedpersonen, Jonas Wergeland, kommer hjem fra en reise og finner sin kone på gulvet i stuen, drept. Mens han står der og ser på sin døde hustru, dukker historier opp, som om han holder på å drukne og livet passerer forbi i revy. Jan Kjærstad (født 6.

543: Sjarlatan og forføreren «lovsanger» Jan Honningdal Fra Wikipedia: Sjarlatan er en kjekk mann som lurer og svindler kvinner. En sjarlatan søker å bedra andre gjennom å gi seg selv, sitt arbeid, sin eiendom og så videre høyere verdi enn de egentlig har. Forføreren er et menneske uten egenskaper, men som blir sin egen skaper i samspill med sine omgivelser.

RELATERTE BØKER