Gull eller grønne skoger?

Gull eller grønne skoger? - Eivind Hoff-Elimari | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Hoff-Elimari
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Gull eller grønne skoger?.pdf
ISBN
7068935211708

BESKRIVELSE

Hva slags politikk kan gi oss et bedre liv her og nå og samtidig sikre økologisk bærekraft? Svaret den siste tiden er gjerne "grønn vekst". Problemet er at grønn vekst langt på vei er blitt en besvergelse som maler miljøsakene inn i et retorisk hjørne og legitimerer et samfunn som går i motsatt retning av det de fleste av oss ønsker for oss selv - og for våre barnebarn. Eivind Hoff-Elimari inviterer deg med på en reise til små og store "laboratorier" for det gode, grønne liv - til Bhutan og Ecuador, til Grenoble og et nabolag i Bergen, til et ostepakkeri og et PR-byrå. Her hopper man bukk over premisset om å bidra til økonomisk vekst - med bred støtte blant folk.

Det er første gang i ALLSKOGs historie. Dette gir verdiskaping for skogeierne og industrien som vi er stolte av.

Ja, hva velger du selv? Vi har alle hørt historien om Kong Midas, som hadde et brennende ønske - alt han berørte skulle bli til gull. Ikke fordi han var spesielt fattig, men han hadde en indre trang til å bli stadig rikere og rikere. Kjøp 'Gull eller grønne skoger?, politikk for det gode liv' av Eivind Hoff-Elimari fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER