Litteratur for barn og unge 1998

Litteratur for barn og unge 1998 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Litteratur for barn og unge 1998.pdf
ISBN
9267884204601

BESKRIVELSE

Boken inneholder blant annet studier av poesi og prosa fra Inger Hagerup til Einar Økland og Erlend Loe, artikler om kunst og pedagogikk, om L97 og den barnelitterære kanon, og om barnebokforfatteren og de digitale medier. Den har også med statistikk, litterære priser og oversikt over viktige instanser og institusjoner innen det norske og nordiske barnelitteraturfeltet. Med bibliografi. Illustrert.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788252149647 Søkeresultater for Litteratur for barn og unge 1999 - Haugenbok.no Litteraturhuset har som formål å formidle og vekke interesse for litteratur og lesing, og være en møteplass for alle som er interessert i bøker, ikke minst barn og unge. Litteraturhuset har et bredt programtilbud for målgruppa - for både barnehager og skoler, småbarnsfamilier og ungdommer, med rundt 24 000 besøkende årlig. Litteratur for barn og unge 1998.

I denne kategorien finner vi barneboklitteraturens mange karakteristiske ... Barn og unge med flerspråklig bakgrunn måles oftest på den norske delen av seg selv. Kan litteraturen styrke en sammensatt identitet? spør Hanna Bovim Bugge.

RELATERTE BØKER