Men mamma kom ikke hjem

Men mamma kom ikke hjem - Steinar Kyrkjebø, Simen Tomter Kyrkjebø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Kyrkjebø, Simen Tomter Kyrkjebø
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Men mamma kom ikke hjem.pdf
ISBN
7748877748934

BESKRIVELSE

Men mamma kom ikke hjem Andre juledag i fjor forsvant familien Kyrkjebø i bølgene i Khao Lak i Thailand. Pappa Steinar, mamma Heidi og de to barna Ola og Simen ble slynget i hver sin retning av vannmassene. De kjempet for livet. En av dem måtte gi tapt. Men mamma kom ikke hjem er en bok om sorg og savn. De tre gjenlevende medlemmene av familien Kyrkjebø forteller om døden som møtte dem i paradiset, om den tunge tiden etter katastrofen og om kampen for å gjenfinne meningen i livet. Det var Steinar Kyrkjebø som tok initiativet til denne boka. Slik ønsker han, og de to guttene, å kjempe seg gjennom sorgen, slik ønsker de å vise andre veien gjennom sorg, og slik ønsker de å hedre kvinnen og mammaen de elsket over alt på jord.

Format Innbundet Emne Helse Utgitt 2005 Tilstand navn klippet bort, ellers pen, med omslag (blå rygg) Brukt eller ny Brukt Forlag Publicom Pris 100,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Jeg skjønte ikke hva hun hadde å være så lei seg for, og hvorfor hadde hun ikke sagt noe til meg? Jeg kunne jo trøste henne, jeg.

september 2017 Jeg tapte kampen og har prøvd alt for å få hjelp, men de ville ikke hjelpe meg. Så jeg hadde ingen framtid.

RELATERTE BØKER