Min skoledag 1

Min skoledag 1 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,39 MB
FILNAVN
Min skoledag 1.pdf
ISBN
6180770307801

BESKRIVELSE

Min skoledag 1 er i første rekke elevens egen bok, men skal også fungere som et bindeledd i samarbeidet mellom skole og hjem.Boken skal hjelpe elevene når de skal planlegge skolearbeidet, øve inn gode rutiner, gjøre oppgaver og grubliser, vurdere eget arbeid.For de voksne brukes boken som grunnlag i utviklingssamtaler, dokumentasjon over elevens utvikling og framgang, oppfølging av ukeplaner og hjemmelekser, en aktiv lenke mellom skolen og hjemmet.

Vi har et veldig populært opplegg for fotograferingen og bestilling av bilde-pakker. Våre bilder blir dessuten nærmest skam-rost i sosiale medier.

Formatet til billedgalleri er 600 x 400 pixler. Bruk JPG eller TIF som filformat. Søkeresultater for Min skoledag - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

RELATERTE BØKER