På feil sted

På feil sted - Brecht Evens | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brecht Evens
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
På feil sted.pdf
ISBN
2369689046118

BESKRIVELSE

I Brecht Evens' vakre, maleriske tegneserieroman smelter lag på lag med akvarellfarger sammen til et generasjonsportrett der persongalleriet, en vennegjeng midt i 20-årene, nærmest flyter ut av og opp fra papiret. «På feil sted» kretser rundt den ofte fraværende Robbie, en karismatisk ledertype med mystisk kjendisstatus. Alle vil ha en del av Robbie som lever livet spontant, uhemmet og fritt -- ikke angstfylt og klossete som barndomsvennen Gert, bokas andre hovedperson. Med en stil som er like finstemt som den er frodig, fanger Brecht Evens den merkelige kjemien i vår tids sosiale liv like presist som han skildrer hvor skjør en «identitet» kan være. Med «På feil sted» fikk belgiske Brecht Evens (f. 1986) et internasjonalt gjennombrudd, og ble en svært tydeilg representant for den nye belgiske bølgen som er i ferd med å sette sitt preg på moderne tegneserier. Boken har mottatt en rekke priser og utmerkelser, og er oversatt til flere språk. Den norske utgaven er oversatt fra nederlandsk av Bodil Engen.

Kommunen oppdaterer eiendomskartet. Leverte tilbudet på feil sted - mistet sjansen til milliardkontrakt TOPICS:: Avvisning Entreprenør Lovverk Regionvegsjef Torbjørn Naimak i Statens vegvesen beklager at de ikke kan ta med tilbudet fra Hæhre i åpningen 20. juni (foto: Knut Opeide). Selvbiografien «På feil sted» utkom på norsk i 2001.

TILBAKE: - Det var fantastisk å vokse opp så nær marka. Vi campet ofte her ved Semsvannet som barn, sier NRKs avtroppende Asia-korrespondent, Anders Magnus.

RELATERTE BØKER