Fransk for viderekomne

Fransk for viderekomne En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Fransk for viderekomne.pdf
ISBN
8598831444946

BESKRIVELSE

Kurset baserer seg på dialoger der du kan lytte til to personer og deretter øve deg på ordene og uttrykkene i hver dialog. Alle dialogene er oversatt til norsk. Før dialogene finner du en sekvens med lydtrening, og bakerst i heftet et enkelt grammatikkurs. Kurset passer godt til deg som har et passivt ordforråd - det vil si at du skjønner en del, men trenger å trene på uttale.

Du søkte etter viderekommende fra bokmål til nynorsk.Viderekommende er merket som en kjent feilstavlse på bokmål og ordet du sannsynligvis leter etter er viderekomne. Kursus for viderekomne - Etsproget. Kurset består af dialoger.

Du lærer å programmerere små apper og programmer, for eksempel ditt eget spill. Franskkurs - viderekomne 2. Vi tilbyr språkkurs i fransk på viderekomne 2 nivå.

RELATERTE BØKER