Mat på Metochi

Mat på Metochi - Kari Grødum, Eva Maagerø, Birte Simonsen, Kari Wigstøl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Grødum, Eva Maagerø, Birte Simonsen, Kari Wigstøl
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Mat på Metochi.pdf
ISBN
5912023065781

BESKRIVELSE

Dette er i utgangspunktet en bok om mat. For mange handler den om minner om en uke på et kloster i Hellas. For andre utløser kanskje boken et ønske om å komme dit? Universitetet i Agder har siden 1993 hatt et nært samarbeid med Limonosklosteret på Lesbos om å drive studiestedet Metochi. Mange tusen kursdeltakere har gjennom årene opplevd inspirerende dager på Metochi. De har reist hjem med faglig utbytte, med nye vennskap og med et nærmere forhold til gresk kultur. De har også tatt med seg nye smaksopplevelser fra spennende og uvante retter som er blitt til her i det omskiftelige møtet mellom øst og vest, tilberedt av råvarer fra markene og havet like ved. I tillegg inneholder boken mye interessant kulturstoff om Metochi og Limonos, som du kan nyte mens det putrer i grytene.

Innholdsansvarlig. Mattilsynet Kontakt: 22 40 00 00. Kategori: Mat på budsjett.

For andre utløser kanskje boken et ønske om å komme dit? Universitetet i Agder har siden 1993 hatt et nært samarbeid med Limonosklosteret på Lesbos om å drive studiestedet Metochi. Kjøp Mat på Metochi fra Cappelendamm Dette er i utgangspunktet en bok om mat. For mange handler den om minner om en uke på et kloster i Hellas.

RELATERTE BØKER