#sjefen; hvordan bli administrerende direktør i eget liv!

#sjefen; hvordan bli administrerende direktør i eget liv! - Helene Rask | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Rask
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
#sjefen; hvordan bli administrerende direktør i eget liv!.pdf
ISBN
7223772219634

BESKRIVELSE

Med livet i balanse og deg selv som sjefen lærer duhvordan du kan lykkes i eget liv.Dine følelser, tanker og handlinger er et uttrykk for hvordan ditt indre trives med faktorer som relasjoner, miljø, kosthold og livsstil. #SJEFEN vil gi deg innsikt i ulike metoder og verktøy som kan hjelpe deg til å leve det livet du selv ønsker deg.Denne boken er nettopp for deg som ønsker å bli sjef i eget liv! Den er for deg som ønsker å ta kontroll over ferdigheter, livsstil, drømmer og mål.Den er for deg som vil leve et sunnere og mer helhetlig liv, og for deg som søker dette, men ikke helt vet hvordan, og for deg som bare trenger litt motivasjon og påfyll i hverdagen.Helene Rasks forståelse av et liv i balanse er forankret i et helhetlig syn på helse, der alle livets sider påvirker hverandre. Et variert og sunt kosthold vil påvirke både din fysiske og mentale helse - og får dermed stor betydning for dine valg, både her og nå - og for hele ditt livsløp.For å gi deg en kick-start på ditt nye liv som sjef, deler Helene noen av sine favorittoppskrifter med deg - der rene økologiske råvarer står i fokus.

Nå må man heller tenke i sprintperioder på noen uker pr. leveranse.

#SJEFEN vil gi deg innsikt i ulike metoder og verktøy som kan hjelpe deg til å leve det livet du selv ønsker deg. Helene Rask er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Helene Rask og andre du kanskje kjenner.

RELATERTE BØKER