Sjelens betydning

Sjelens betydning - Ole Martin Høystad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Martin Høystad
DIMENSJON
12,14 MB
FILNAVN
Sjelens betydning.pdf
ISBN
9455356353326

BESKRIVELSE

De fleste tror de har en, men få kan forklare hva sjel er. Vi snakker om en hel og ren sjel, om en ærlig sjel. Vi føler noe innerst i sjelen, og er redde for å ta skade på vår sjel. Det er sterke, svake, sarte, og frie sjeler. Det mest personlige finner vi i sjelens dyp. Gjennom menneskehetens historie har sjelen vært det prismet mennesket og menneskelivet er blitt sett og forstått gjennom. Ole Martin Høystad setter spørsmål ved om dette bare er billedlige talemåter for personlige egenskaper, eller om ordet sjel referer til noe virkelig og viktig. En egen dimensjon i mennesket på linje med fornuft og følelser. Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren HJERTETS KULTURHISTORIE.

Vi snakker om en hel og ren sjel, om en ærlig sjel. Vi føler noe innerst i sjelen, og er redde for å ta skade på vår sjel.

Vi snakker om en hel og ren sjel, om en ærlig sjel. Vi føler noe innerst i sjelen, og er redde.. Sjelens betydning.

RELATERTE BØKER