Futuristisk kokebok

Futuristisk kokebok - F.T. Marinetti | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
F.T. Marinetti
DIMENSJON
7,4 MB
FILNAVN
Futuristisk kokebok.pdf
ISBN
5725810910801

BESKRIVELSE

De italienske futuristene dyrket alt det nye. De fant nye ingredienser eller satte sammen velkjente på sjokkerende måter. De satte maten i scene, i store måltider som skulle vekke alle sanser og være nye opplevelser hver gang. Resultatet er en kokebok helt uten grenser! Den er ført i penn av dikteren Marinetti, og inneholder oppskrifter, banketter, manifester og skildringer fra store futuriske måltider. Mange av oppskriftene er utrolige fiksjoner, mens mange andre lar seg lage . og gir særegne og nye smaksopplevelser. Blant oppskriftene finner du fritert rose, spiselig skiløper, plastiskkjøtt, elastisk dessert og intuitiv forrett. Fra de tallrike måltider kan vi nevne ekstremistbanketten, nattlig kjærlighetsmåltid, futuristisk bryllupsmiddag og berøringsmiddagen.Dagbladets matskribent Andreas Viestad har skrevet et entusiastisk forord, og vender stadig tilbake til boka for inspirasjon.

Resultatet er en kokebok helt uten grenser! Den er ført i penn av dikteren Marinetti, og inneholder oppskrifter, banketter, manifester og skildringer fra store ... Futurisme som retning i den bildende kunsten fikk kort levetid. Den første utstillingen ble holdt i Paris 1911, og før maleren og skulptøren Umberto Boccioni hadde lagt frem skulpturens manifest 1912, hadde retningen nådd sitt klimaks, for så å dø ut under første verdenskrig.

De satte maten i scene, i store måltider som skulle vekke alle sanser og være nye opplevelser hver gang. Futuristisk kokebok er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren F.T.

RELATERTE BØKER