Kalt til stillhet

Kalt til stillhet - Hans Fredrik Dahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Fredrik Dahl
DIMENSJON
11,96 MB
FILNAVN
Kalt til stillhet.pdf
ISBN
8812495484923

BESKRIVELSE

I denne boken forteller forfatteren Hans Fredrik Dahl om sin bror Jacob Dahl, som i 1955 konverterte til katolisismen. To år senere søkte han seg til karteusernes orden, en av verdens strengeste klosterordener. Siden har han i alle år levd i klostere i Frankrike og USA, og fulgt sin ordens bud om livslang, selvpålagt taushet. Hans Fredrik Dahl har bevart et nært forhold til sin bror i cellen, og i denne boken står de for første gang sammen. Fortellingen er om en manns oppbrudd fra en trygg, borgerlig tilværelse på Oslos vestkant, til et liv i ensomhet under klosternavnet Dom Filip. Den viser også hvordan to brødre forstår og finner hverandre, til tross for fundamentale skiller i levemåte og orientering. Boka er utgitt til Dom Filips 70-års dag 4. september 2005. Har litteraturliste.

Det finnes ingen enkel oppskrift for å komme ut av dette, innrømmer Kagge. Velkommen til Stillhet. Her finner du nyttig informasjon om diverse støyplager og du kan lære litt om forskjellige løsningmuligheter.

I stillheten finner du igjen det støyen stjal. Forfatter. Foreldre: Måleravleser Erling T.

RELATERTE BØKER