LØFT for ledere

LØFT for ledere - Gro Johnsrud Langslet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Johnsrud Langslet
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
LØFT for ledere.pdf
ISBN
4683900204696

BESKRIVELSE

LØFT - løsningsfokusert tilnærming - viser en alternativ innfallsvinkel til typiske ledelsesutfordringer. Ledere blir stilt på mange følelsesmessige prøver. Man utsettes for kritikk, forventes å håndtere medarbeideres frustrasjoner, løse konflikter og forholde seg til "vanskelige" medarbeidere. Ved å ta utgangspunkt i sentrale problemstillinger for alle ledere, vises vi hvordan en løsningsfokusert tilnærming gir en konstruktiv dialog om løsninger fremfor et energitappende fokus på problemer. I stedet for å se etter feil og rette opp dette, leter man etter det som er riktig og utnytter dette. Slik mobiliserer lederen medarbeideres og egne ressurser, selv i vanskelige situasjoner.

L. (2006) LØFT for ledere. LØFT - løsningsfokusert tilnærming - viser en alternativ innfallsvinkel til typiske ledelsesutfordringer.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. LØFT for barn, Kristiansund. 1 454 liker dette · 1 snakker om dette.

RELATERTE BØKER