Barn med sosial angst og sjenanse

Barn med sosial angst og sjenanse - Kirsten H. Flaten | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten H. Flaten
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Barn med sosial angst og sjenanse.pdf
ISBN
9240277775642

BESKRIVELSE

Denne boken handler om angsttilstanden sosial angst og hvordan denne overlapper med sjenanse. Ved å kombinere historier, teori og erfaringer fra egen praksis gir forfatteren svar på spørsmål som: - Hvordan kommer sosial angst og sjenanse til uttrykk hos barn? - Hvorfor blir enkelte situasjoner så angstfylte for noen barn? - Hva kan barnehagen og skolen gjøre for å redusere sosial angst og sjenanse hos barna? - På hvilke måter kan barnehagen og skolen samarbeide med foreldrene for å gjøre barnets hverdag så lite angstfylt som mulig? Boken vil gjøre ansatte i barnehager og skoler bedre i stand til å oppdage barn som sliter med sosial angst og sjenanse, og gi dem kunnskap til å hjelpe barnet med å håndtere og redusere disse følelsene.

Kjøp boken Å bekjempe sjenanse og sosial angst hos barn av Lucy Willetts, Cathy Creswell (ISBN 9788251925020) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Sendes innen 2-3 virkedager. Kjøp boken Barn med sosial angst og sjenanse av Kirsten H.

RELATERTE BØKER