Fin med fletter; flettet, tvunnet & oppsatt

Fin med fletter; flettet, tvunnet & oppsatt - Jenny Strebe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Strebe
DIMENSJON
8,84 MB
FILNAVN
Fin med fletter; flettet, tvunnet & oppsatt.pdf
ISBN
8621974180852

BESKRIVELSE

I denne boken finner du 50 enkle og gøyale frisyrer til skole, barnehage, bursdag og fest! Med inspirerende bilder, gode trinn for trinn-forklaringer og illustrasjoner er det enkelt å være hjemmestylist! Du finner også tips om hårpleie for barn, råd om tilbehør som hårspenner og sløyfebånd og kryssreferanser til lignende frisyrer som du kanskje vil prøve. Enten det er den populære Elsa-fletta eller Minnie Mus-toppen til balletten er dette den perfekte boka der alle jenter kan finne sine favorittfrisyrer.

Legg i . Angela Gair; Stephen Dew; John Palmer; Lær å tegne : et tegnekurs for begynnere ... Produsent og forhandler av utstyr og fiskeredskaper til yrkes- og fritidsfiskere.

Sammenlign tilbud på Barnehage bilder i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER KR. 1000,-Logg inn | Registrer.

RELATERTE BØKER